102

Poslastice kao kruna jelovnika

Neverovatno smo ponosni recepture i kolače koje restoran Bottega može ponuditi svojim gostima. Bojana Bukvić, naš pastry chef uživa u kreiranju poslastica i desertnih karti, a jedna takva našla je svoje mesto i u našem restoranu.

 

„Poslastičarstvo je proces, kreacija i poštovanje namirnice“ – Bojana Bukvić

 

Sa Bojanom, kao pastry chefom, to se oseća u svakom desertu koji poslužimo gostu. Gram, Lafayette, Boutique restorani, Temperament, Kasina, kao i nešto tradicionalniji restorani poput restorana Tri šešira i Zlatnog Bokala, već su osetili čari kreiranja njenih poslastica, a veoma smo srećni što i Bottega ima tu priliku.

 

Domaći sastojci, igra ukusa, razigrane poslastice najneobičnijih tekstura i posebne, osmišljene baš za potrebe našeg restorana. 

 

Zasladite sva svoja čula i podelite sa nama utiske!