tanko sečeni dimljeni biftek u Elizondo maslinovom ulju, sa matovilac salatom, bademom i aćetom
grčka feta, kadaif, pistaći, tađaska masline, čeri paradajz, sicilijanski kapar
tatar od tune začinjen citrusnim ponzu dresingom, puterom od začinskog bilja i belim lukom
zapečeni kozji sir iz Savoie na brioš tostu sa miksom salata i čeri paradajzom, sa starenim aćetom i kavijarom od maline
gambori sa 10 godina starenim aćetom
karpaćo od bifteka sa pekorino sirom, serviran sa tradicionalnim tatar biftekom
domaća fokača sa namazima, koto šunkom i sušenim paradajzom
burata zapečena u pica testu, sa domaćim pestom, sušenim paradajzom i tađaska maslinama
Parma pršuta, San Daniele, Spianata, Manchego, Pecorino, Ubriaco bianco
kulen, pršuta od mangulice, kobasica od mangulice, duvan čvarci, Belgrader, sjenički sir, kozji sir
Serano, Iberico lomo, Iberico prosciutto, Fuetec salami, Brie, Comte, Gruyere, Ementaler
kremasti potaž na bazi brokolija sa kremom od kozjeg sira i oraha
pohovana hrskava piletina sa miksom salata, baby mocarelom, mangom, čeri paradajzom, paprikom, dresingom i kikiriki puterom
losos u semenu bundeve, miks salata, edamame, krastavac, čeri paradajz i Campari dresing
miks salata sa biftekom, parmezanom, korejskim dresingom, semenom suncokreta, golice i listićima badema
tradicionalna grčka salata od paradajza, krastavca, paprike, sa grčkom fetom i maslinama
pekan orah, grčki dresing, miks salata i začinsko bilje
miks salata sa gamborima, krastavacem, pistaćima i krem fresh dresingom
baby miks salata, seme golice, sušena brusnica, bundeva, grčka feta, marinirani crveni luk
50g
tvrdi italijanski sir od ovčijeg mleka
tvrdi, suvi sir napravljen od obranog ili delimično obranog kravljeg mleka, star 24 meseci
tvrdi, suvi sir napravljen od obranog ili delimično obranog kravljeg mleka, star 48 meseci
francuski plavi sir, napravljen od kravljeg mleka
po tradicionalnoj recepturi, spoj čistog kozjeg mleka, uz mešavinu začina, daje izvanredan ukus
polutvrdi sir od pasterizovanog kravljeg mleka, bogate aromatične note pečuraka, mleka i badema
polutvrdi zreli sir proizveden od svežeg mleka
takozvani “pijani sir” na bazi kravljeg mleka, natopljen u vinu sa laganim voćnim ukusom
komte je presovan sir od kuvanog kravljeg mleka. Zimi je svetliji, a u sezoni ispaše tamnožut
polutvrdi sir koji izvorno potiče iz doline Emmental u švajcarskom kantonu Bern. Sadrži 45% masnoće
autohtoni sir izrazito bele boje, pikantnog, izraženog ukusa, kao i specifične teksture
polutvrdi, ekstramasni sir od kravljeg mleka sa plemenitim plesnima, zaštićen geografskim poreklom
punomasni sir, bele unutrašnjosti, pravi se od pasterizovanog ili nepasterizovanog mleka posebne vrste ovaca
redak presovan sir impozantne veličine kontroverznog porekla, pravi se od nekuvanog kravljeg mleka
50g
fino začinjena salama sušena na svežem vazduhu, sastoji se od nemasne svinjetine i ljute paprike
mešavina nemasnog svinjskog mesa i začina, savršeno se uklapa u kapar i slatke kremaste sireve
odabrano svinjsko meso u kombinaciji sa začinima i povrćem, posebnu aromu daje muskatni oraščić
suhomesnati usoljen proizvod, premazan finim mastima koje daju jedinstvenu slatkoću i ukus
delikatna struktura svinjskog buta i fina slanost morske soli, daju duboki slatki ukus mesa
osušena slana govedina alpskih dolina, napravljena od jednog mišića, daje aromatičan ukus
predstavlja pravi delikates pripremljen od čistog svinjskog mesa, jedinstven ukus kobasici daje beli luk
i za dušu i za lek, autohtona rasa svinja, vrlo značajna i zdrava zbog svog sastava
srpski tradicionalan proizvod koji se pravi od svinjskog mesa i masti
nastala od autohtone svinje poreklom iz Srbije, spremljena po tradicionalnoj recepturi sa veoma niskim procentom masnoće
najkvalitetniji deo svinjskog iberiko mesa, karakteristična aroma čini ga veoma jedinstvenim
tanka i tvrda, na vazduhu sušena, kobasica iz Katalonije sazreva u jestivom prirodnom omotaču. Pravi se od svinjskog mesa. U Nemačkoj se služi kao Fuetec
proizvodi se od mesa svinja koje su hranjene žirom i sazreva 12 meseci
plemenita crna iberiko svinja i planinski vazduh koji miluje svaku šunku dok se magično pretvara u jednu od najizvrsnijih namirnica na svetu
ručno rađeni rigatoni u pikantnom napoliten sosu
ručno rađene taljatele u kremi od pistaća sa hrskavom pršutom i straćatela sirom
tradicionalna italijanska lazanja sa mešanim mlevenim mesom i Grana Padano sirom
rižoto sa piletinom, vrganjima i hrskavom rukolom
pasta sa crnim tartufima i puter sosom
kremasti rižoto sa šafranom, gamborima, botargom i parmezanom
njoke od bundeve sa piletinom, u gorgonzola sosu, zapečene u peći
pasta sa biftekom i vrganjima u oyster sosu
kremasti rižoto sa hrskavom pančetom i straćatela sirom
karnaroli rižoto sa 48m starim parmezanom i aćetom
pasta sa kulenom, konfit čeri paradajzom i spanaćem, u napoli sosu
pasta sa edamamama i začinskim puterom, u lime pesto sosu
grilovani grčki Manouri sir na baby spanaću sa kinoom, segmentima citrusa i mariniranom paprikom
vegetarijanska salata sa segmentima edamama i divljeg pirinča i avokada, začinjena citrusnim dresingom
domaći humus sa proteinskim hlebom, sušenim paradajzom i pistaćima
burger od mešavine heljde, humusa i pasulja, na salati i avokadu
piletina pripremana na pari, sa povrćem i čija semenkama
miks salata (limunov sok & maslinovo ulje)
filet brancina sa citrus dresingom, kinoom, edamamama, avokadom i maslinama
pileći file u korici od parmezana, pržen u puteru sa mocarelom, džemom od San Marzano paradajza i salatom na čedar pireu
sous vide rebra zapečena u Vulcanogres pećnici, uz krompir pire, porto sos i glazirani šalot luk
ćureći file u aromatičnom maslinovom ulju, sa kremom od spanaća i hasselback krompirom
biftek u začinskom ulju, sa svežom rukolom, čeri paradajzom, parmezanom i pinjolima, preliven 10 godina starenim aćetom
dupli black angus burger u napolitenskom pizza testu, preliven miksom topljenih sireva
dupli black angus burger, pastrami, paradajz, hrskava salata, Saint Agur i mladi krompirići
dekonstrukcija girosa od svinjskog vrata, paradajza i tzatziki sosa, sa pomfritom
piletina marinirana nanom i limetom na Philadelphia kremi sa vlašcem, mladim krompirom i čipsom od parmezana i golice
biftek sa pave krompirom i tartufima, preliven fojot sosom
teletina, peper sos, citrusna palenta, marinirani miks povrća (šargarepa, karfiol, crveni luk, francuski celer)
ćureći file, gambori, lajm, pire krompir, 10 godina stareni aćeto
suvidirani svinjski vrat u sosu od crvenog vina, sa mladim krompirom i mariniranim lukom
goveđi stek u začinskom puteru, sa pomfritom
suvidiran pačiji batak sa žitom i glaziranom kruškom u tartuf sosu
1kg
losos sa hrskavom kožicom u sosu od putera, sa povrćem
tuna grilovana i prelivena dresingom od starenog aćeta, servirana na svežoj rukoli sa tađaska maslinama
100g
NAPOLI STYLE
San Marzano paradajz, bosiljak, beli luk
San Marzano paradajz, bosiljak, mocarela Fior di latte
San Marzano paradajz, bosiljak, mocarela Fior di latte, šampinjoni, artičoke i prosciutto cotto
San Marzano paradajz, bosiljak, čeri paradajz, luk, guanciale slanina, mocarela Fior di latte
San Marzano paradajz, bosiljak, rikota, mocarela Fior di latte, biber, parmezan, maslinovo ulje i prosciutto cotto
maslinovo ulje, mocarela Fior di latte, pekorino, gorgonzola, parmezan
San Marzano paradajz, maslinovo ulje, mocarela Fior di latte, pršuta San Daniele, rukola, čeri paradajz, parmezan, Spinatta salama, paprika, Milano salama, gorgonzola
San Marzano paradajz, bosiljak, beli luk, inćuni, Tađaska masline, crveni i žuti čeri paradajz, parmezan, maslinovo ulje
San Marzano paradajz, mocarela Fior di latte, Spinatta salama, paprika, bosiljak, parmezan i maslinovo ulje
NAPOLI STYLE
San Marzano paradajz, mocarela Fior di latte, bosiljak, Milano salama, parmezan, gorgonzola, rikota i maslinovo ulje
San Marzano paradajz, mocarela Fior di latte, pršuta San Daniele, burata, bosiljak, rukola, čeri paradajz, parmezan i maslinovo ulje
maslinovo ulje, mocarela Fior di latte, pesto sos, daterini paradajz, straćatela sir
San Marzano paradajz, mocarela Fior di latte, maslinovo ulje, italijanska kobasica 'Nduja, patlidžan, straćatela sir
San Marzano paradajz, krema od pekorina, mocarela Fior di latte, maslinovo ulje, rukola, beli luk, džem od paradajza, bresaola i parmezan
maslinovo ulje, mocarela Fior di latte, krema od pistaća, mortadela i mrvljeni pistaći
maslinovo ulje, mocarela Fior di latte, alpski speck, tartufi, parmezan
San Marzano paradajz, mocarela Fior di latte, artičoke, italijanska salama Sorpresa
San Marzano paradajz, tađaska masline, kavijar od patlidžana, prženi kapar, žuti čeri paradajz, origano i maslinovo ulje
italijanski hleb, domaći hleb i integralni hleb
baklava sa pistaćima natopljena sa 3 vrste mleka uz sladoled Fior di latte
čokoladni praline kolač sa pečenim lešnicima, selekcija Bottega čokoladnih pralina (lešnik, pistać, slana karamela, mocca)
maskarpone mousse sa Amarettom, domaćim piškotama u Espresso-u i belgijskim kakaom, kavijar od espressa
hrskavi tart sa bademom, mousse od bele čokolade i marakuje, insert od manga, sladoled od kokosa
hrskave praline od pistaća i badema, krem od pistaća, biskvit od pistaća, mousse od šumskog voća, malina
brauni, 3 boje čokoladnog mus-a: bela, mlečna sa lešnikom i crna; hrskavi sloj sa mlečnom čokoladom i lešnicima, čokoladna ganache glazura
kranč sa mlečnom čokoladom, nugatom i francuskim keksom, mus gianduia, insert od karamelizovanog lešnika
hrskavo testo sa puterom, sloj sa pečenim šumskim borovnicama, crumble sa listićima badema
bezglutenska mak torta, bela čokolada, maline, sladoled od maka
biskvit od peČenih lešnika, ganache od kokosa, bavarska krema sa Plazma keksom, šumske jagode, mlečna čokolada sa lešnicima
sable kakao, kikiriki karamela, nugat sa kikiriki puterom, mousse od veganske mlečne čokolade