tanko sečeni dimljeni biftek u Elizondo maslinovom ulju sa matovilac salatom, narom, bademom i aćeto kavijarom
zapečena grčka feta u San Marcano pelatu obogaćena svežim bosiljkom i tađaska maslinama i siciljanskim kaparom
tatar od tune začinjen citrusnim ponzu dresingom, puterom od začinskog bilja i belim lukom
zapečeni kozji sir iz Savoie na brioš tostu sa miksom salata i čeri paradajzom, sa starenim aćetom i kavijarom od maline
gambori sa 10 godina starenim aćetom
karpaćo od bifteka sa pekorino sirom, serviran sa tradicionalnim tatar biftekom
infuzirana pestom na kremi od grčkog jogurta i limete sa confit čerijem i prokeljom
Parma pršuta, San Daniele, Spianata, Manchego, Pecorino, Ubriaco bianco
kulen, pršut od mangulice, kobasica od mangulice, duvan čvarci, Belgrader, sjenički sir, kozji sir
Serano, Iberico lomo, Iberico prosciutto, Fuetec salami, Brie, Comte, Gruyere, Ementaler
kremasti potaž na bazi brokolija sa kremom od kozjeg sira i oraha
grilovani grčki Manouri sir na baby spanaću sa kinoom, segmentima citrusa i mariniranom paprikom
hrskava piletina sa miksom salata, baby mocarelom, mangom, čeri paradajzom, paprikom, dresingom i kikiriki puterom
losos u semenu bundeve, miks salata, masline i honey dresing
miks salata sa ponzu dresingom, grilovanom tunom, meko kuvanim jajetom od prepelice i čipsom od tune
miks salata sa biftekom, parmezanom, korejskim dresingom, semenom suncokreta, golice i listićima badema
vegetarijanska salata sa segmentima edamame divljeg pirinča i avokada začinjena citrusnim dresingom
tradicionalna grčka salata od paradajza, krastavca, paprike, sa grčkom fetom i maslinama
toskanska salata od luka, paradajza, maslina, grčke fete i dehidriranog hleba prelivena aromatičnim maslinovim uljem
50g
tvrdi italijanski sir od ovčijeg mleka
tvrdi, suvi sir napravljen od obranog ili delimično obranog kravljeg mleka star 24 meseci
tvrdi, suvi sir napravljen od obranog ili delimično obranog kravljeg mleka star 48 meseci
francuski plavi sir, napravljen od kravljeg mleka
po tradicionalnoj recepturi spoj čistog kozjeg mleka uz mešavinu začina daje izvanredan ukus
polutvrdi sir od pasterizovanog kravljeg mleka, bogate aromatične note pečuraka,mleka i badema
polutvrdi zreli sir proizveden od svežeg mleka
takozvani “pijani sir” na bazi kravljeg mleka, natopljen u vinu sa laganim voćnim ukusom
komte je presovan sir od kuvanog kravljeg mleka. Zimi je svetliji, a u sezoni ispaše tamnožut
polutvrdi sir koji izvorno potiče iz doline Emmental u švajcarskom kantonu Bern.Sadrži 45% masnoće
autohtoni sir izrazito bele boje, pikantnog, izraženog ukusa, kao i specifične teksture
polutvrdi, ekstramasni sir od kravljeg mleka sa plemenitim plesnima, zaštićen geografskim poreklom
punomasni sir, bele unutrašnjosti, pravi se od pasterizovanog ili nepasterizovanog mleka posebne vrste ovaca
redak presovan sir impozantne veličine kontraverznog porekla, pravi se od nekuvanog kravljeg mleka
50g
fino začinjena salama sušena na svežem vazduhu, sastoji se od nemasne svinjetine i ljute paprike
mešavina nemasnog svinjskog mesa i začina, savršeno se uklapa u kapar i slatkekremaste sireve
odabrano svinjsko meso u kombinaciji sazačinima i povrćem, posebnu aromu daje muskatni oraščić
suhomesnati usoljen proizvod, premazan finim mastima koje daju jedinstvenu slatkoću i ukus
delikatna struktura svinjskog buta i fina slanost morske soli, daju duboki slatki ukus mesa
osušena slana govedina alpskih dolina, napravljena od jednog mišića, dajearomatičan ukus
predstavlja pravi delikates pripremljen od čistog svinjskog mesa, jedinstven ukus kobasici daje beli luk
i za dušu i za lek, autohtona rasa svinja vrlo značajna i zdrava zbog svog sastava
srpski tradicionalan proizvod koji se pravi od svinjskog mesa i masti
nastala od autohtone svinje poreklom iz Srbije, spremljena po tradicionalnoj recepturi sa veoma niskim procentom masnoće
najkvalitetniji deo svinjskog iberiko mesa, karakteristična aroma čini gaveoma jedinstvenim
tanka i tvrda na vazduhu sušena kobasica iz Katalonije sazreva u jestivom prirodnom omotaču. Pravi se od svinjskog mesa. U Nemačkoj se služi kao Fuetec
proizvodi se od mesa svinja koje su hranjene žirom i sazreva 12 meseci
plemenita crna iberiko svinja i planinski vazduh koji miluje svaku šunku dok se magično pretvara u jednu od najizvrsnijih namirnica na svetu
ručno rađeni rigatoni u pikantnom napoliten sosu
ručno rađeni špageti u kremi od pistaća sa hrskavom pršutom i straćatela sirom
tradicionalna italijanska lazanja sa mešanim mlevenim mesom i grana padano sirom
rižoto sa piletinom, vrganjima i hrskavom rukolom
pasta sa crnim tartufima i puter sosom
kremasti rižoto sa šafranom, gamborima, botargom, parmezanom i prahom od dehidriranog čeri paradajza
njoke od bundeve sa piletinom u gorgonzola sosu zapečene u peći
kremasti biftek rižoto sa listićima zlata, tađaska maslinama i karpaćom od tartufa
pesto linguini sa pesto Genovese sosom, pinjolima i yestom limuna
pasta paccheri sa kulenom u kremastom pesto rosso sosu sa parmezanom
pileći file u korici od parmezana, pržen u puteru sa mocarelom, džemom od San Marzano paradajza i salatom na čedar pireu
Sous vide rebra zapečena u Vulcanogrespećnici, uz krompir pire, porto sos iglazirani šalot luk
ćureći file u aromatičnom maslinovom ulju sa kremom od spanaća i hasselback krompirom
biftek u začinskom ulju sa svežom rukolom, čeri paradajzom, parmezanom i pinjolima preliven 10 godina starenim aćetom
dupli black angus burger u napolitanskom pizza testu preliven miksom topljenih sireva
dupli black angus burger, pastrami, paradajz, hrskava salata, Saint Agur i mladi krompirići
piletina marinirana nanom i limetom na Philadelphia kremu sa vlašcem, mladim krompirom i čipsom od parmezana i golice
biftek sa pave krompirom i tartufima, preliven fojot sosom
teleći kotlet na krompir-vlašac pireu i spanać kremi sa tradicionalnim tartar sosom
taljata od pačijeg filea u oranž sosu sa češkim knedlama
ćureći file sa pršutom u marsala sosu sa pave krompirom i kremom od celera
1kg
filet brancina sa citrus dresingom, kinoom, edamamama, avokadom i maslinama
filet smuđa u vinu i belom luku uz azijsku salatu
losos sa hrskavom kožicom na sosu od putera, sa povrćem
tuna grilovana i prelivena dresingom od starenog aćeta servirana na svežoj rukoli sa tadijaska maslinama
100g
NAPOLI STYLE
San Marzano paradajz, bosiljak, beli luk
San Marzano paradajz, bosiljak, mocarela Fior di latte
San Marzano paradajz, bosiljak, mocarela Fior di latte, šampinjoni, artičoke i prosciutto cotto
San Marzano paradajz, bosiljak, čeri paradajz, luk, guancale slanina, mocarela Fior di latte
San Marzano paradajz, bosiljak, rikota, mocarela Fior di latte, biber, parmezan, maslinovo ulje i prosciutto cotto
maslinovo ulje, mocarela Fior di latte, pekorino, gorgonzola, parmezan
San Marzano paradajz, maslinovo ulje, mocarela Fior di latte, pršuta San Daniele, rukola, čeri paradajz, parmezan, Spinatta salama, paprika, Milano salama, gorgonzola
San Marzano paradajz, bosiljak, beli luk, inćuni, Tađaska masline, crveni i žuti čeri paradajz, parmezan, maslinovo ulje
San Marzano paradajz, mocarela Fior di latte, Spinatta salama, paprika, bosiljak, parmezan i maslinovo ulje
NAPOLI STYLE
San Marzano paradajz, mocarela Fior di latte, bosiljak, Milano salama, parmezan, gorgonzola, rikota i maslinovo ulje
San Marzano paradajz, mocarela Fior di latte, pršuta San Daniele, burata, bosiljak, rukola, čeri paradajz, parmezan i maslinovo ulje
maslinovo ulje, krema od kozjeg sira, pančeta, matovilac, parmezan, čeri paradajz i 10 godina stareni aćeto
maslinovo ulje, mocarela Fior di latte, krema od pekorina, ulje od bosiljka i mladog luka, džem od paradajza i parmezan
San Marzano paradajz, krema od pekorina, mocarela Fior di latte, maslinovo ulje, rukola, beli luk, džem od paradajza, bresaola i parmezan
maslinovo ulje, mocarela Fior di latte, krema od pistaća, mortadela i mrvljeni pistaći
maslinovo ulje, mocarela Fior di latte, alpski speck, tartufi, parmezan
maslinovo ulje, mocarela Fior di latte, rikota, crveni i žuti čeri paradajz, rukola i parmezan
San Marzano paradajz, taaska masline, kavijar od patlidžana, prženi kapar, žuti čeri paradajz, origano i maslinovo ulje
baklava sa pistaćima natopljena sa 3 vrste mleka uz sladoled Fior di latte
brauni, 3 boje čokoladnog mousse-a: bela, mlečna sa lešnikom i crna; hrskavi sloj sa mlečnom čokoladom i lešnicima, čokoladna ganache glazura
biskvit od pečenih lešnika, ganache od kokosa, bavarska krema sa plazma keksom, šumske jagode, mlečna čokolada sa lešnicima
kranč sa mlečnom čokoladom, nugatom i francuskim keksom, mousse gianduia, insert od karamelizovanog lešnika
brauni od crne i bele čokolade sa malinama, grčki jogurt mousse, šumsko voće, oreo mrvice
hrskavo testo sa puterom, sloj sa pečenim šumskim borovnicama, crumble sa listićima badema
punjene poslastičarskim kremom od vanile i pistaća u kremi od tople crne francuske čokolade
nugat sa pečenim lešnicima, bela čokolada sa lešnikom i bademom
bezglutenska mak torta, bela čokolada, maline, sladoled od maka
jaje od premium francuske čokolade punjeno mousse-om od bele čokolade. ,,Žumance” od manga i marakuje, čokoladni kolač i hrskava čokoladna zemlja
listovi domaćeg lisnatog testa sa puterom, lagani vanila krem, voće