39

Testo kao osnova svega

Važno nam je bilo da učimo od najboljih i da autentičan duh i ukus svetski poznatih specijaliteta donesemo u Bottegu. Zbog toga za naše testo, koristimo isključivo caputo brašno, i fermentišemo ga, kako bi smo dobili specifične vazdušaste rubove. Gostu preostaje samo da uživa u ukusu.

 

Pored testa, pobrinuli smo se da i ostali sastojci ostanu autentični. San Marzano, tradicionalni italijanski paradajz od koga se prave najsočniji sosevi i Flor di latte mozzarella od najkvalitetnijeg kravljeg mleka, uz sveže sastojke koje svakodnevno nabavljamo za vas, čine Bottega pizzu neodoljivom.

 

Kuvari iz najpoznatijih Michelin Star restorana, pomogli su nam da i ovaj deo jelovnika upotpunimo pastama i rissotom, kojima smo dodali dozu tradicije i autentičnosti. Michelin Star kuvari, sa godinama iskustva u najprestižnijim restoranima sveta, učestvovali su celokupnoj izradi jelovnika restorana Bottega, i neverovatno smo ponosni što zajedno sa vama uživamo u čaroliji koju smo zajednički kreirali.